Glikolio rūgšties profesinė linija žiūrėti visus produktus

Glikolio rūgšties profesinė linijaUNIKALI
Glikolio rūgštis mūsų ODA kosmetikoje – viena pagrindinių veikliųjų medžiagų. Tai – pačią mažiausią molekulinę masę turinti, tik iš dviejų anglies atomų sudaryta AHA rūgštis. Dėl šios priežasties Glikolio rūgštis laikoma pačia skvarbiausia organine rūgštimi, pasiekiančia net giliausius dermos sluoksnius, kai tuo tarpu kitos stambiamolekulinės AHA rūgštys arba jų deriniai daugiausiai veikia epidermio lygyje. Kita sėkmingo rezultato priežastis – monopilingas - rūgštinis odos šveitimas, naudojant tik vieną rūgštį. Tai – tiksliai dermatologinę problemą identifikuojanti, alergijos nesukelianti, lengvai kontroliuojama bei odos regeneraciją skatinanti procedūra, kuri užtikrina efektyvų poveikį. Monopilingas su Glikolio rūgštimi pasaulyje laikomas viena saugiausių bei populiariausių neinvazinių odos procedūrų.

Rūgštinio odos šveitimo veiksmingumą nulemia:

  • Teisingas odos struktūros įvertinimas (odos fototipas, storis, jautrumas)
  • Lietuvos higienos normų reglamento reikalavimus atitinkantis rūgšties pH 
  • Išgryninta, tik iš pačių veiksmingiausių komponentų sudaryta formulė 
  • Rūgšties koncentracija 
  • Ekspozicijos laikas 
  • Veikliųjų medžiagų suderinamumas
Laiko patikrintaLAIKO PATIKRINTA
Žymūs amerikiečių mokslininkai N. V. Perricone ir J. C. DiNardo dar 1969 m. atliko du eksperimentus, įrodančius Glikolio rūgšties priešuždegiminį poveikį ir jos fotoapsauginę funkciją.[1]


Taip pat įrodyta, kad AHA rūgštys pašalina paviršinį negyvųjų ląstelių sluoksnį. Vėlesni amerikiečių mokslininkų atlikti tyrimai atskleidė, jog 20-70% koncentracijos Glikolio rūgštis skverbiasi iki pat dermos, tokiu būdu suaktyvindama odoje vykstančius procesus: fibroblastų bei Langerhanso ląstelių veiklą.[2] Fibroblastai gamina odai svarbias kolageno, elastino skaidulas, o Langerhanso ląstelės stiprina odos imunitetą, apsaugo ją nuo žalingo aplinkos poveikio. Būtent dėl šių priežasčių Glikolio rūgštis laikoma vienu svarbiausių ingredientų mūsų ODA kosmetikoje. Mes siūlome keturių skirtingų koncentracijų (25%, 35%, 50%, 70%) priemones rūgštinių šveitimų procedūrai, kurios išsprendžia platų dermatologinių problemų spektrą.
VeiksmingaVEIKSMINGA
Šios rūgšties dėka pažadinamos mūsų klientų odos gyvybinės galios.


Rūgščių poveikis yra stipriausias, kada tirpalo pH yra neaukštas, nes bakterijos dauginasi rūgštiniam pH esant 5,5 ir daugiau.[3] ODA monopilingai yra žemesnio pH, tad sukuriama nepalanki terpė daugintis kenksmingiems mikroorganizmams, o rūgštis veikia tiesiai į natūralų odos atsinaujinimo procesą, aktyvina odos ląstelių – korneocitų – proliferaciją. Amerikiečių mokslininkas E.J. Van Scott tvirtina, jog AHA rūgštys, ypatingai Glikolio rūgštis, jau nuo seno žinoma kaip puikus ingredientas, turintis stangrinančių, odos elastingumą didinančių savybių. Veikdama su vitaminais E, C, B ši rūgštis mažina raukšlių skaičių, skatina sparčią odos regeneraciją bei užtikrina ilgalaikį poveikį.
EfektyvuEFEKTYVU
Rūgštinis odos šveitimas – viena saugiausių neinvazinių odos procedūrų, kuri nepažeidžia odos bei išsprendžia opiausias dermatologines problemas. Tai – laiko patikrinta, nealergizuojanti, sėkmingą rezultatą užtikrinanti procedūra. Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog rūgštinės procedūros tinka bet kurio tipo odai bei įveikia:

  • Paauglių, suaugusiųjų aknę, įvairios kilmės bėrimus 
  • Raukšles, pigmentines dėmes 
  • Užsikimšusių porų bei lytinių hormonų sutrikimų sukeltas odos problemas
[1] Perricone N.V.; DiNardo J.C. „Photoprotective and antiinflammatory effects of topical glycolic acid“ Dermatologic Surgery 1996; 22(5); 435-437
[2] http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1524-4725.1998.tb04074.x/abstract?userIsAuthenticated=false&deniedAccessCustomisedMessage=],
[3] http://thescienceofacne.com/what-is-propionobacterium-acnes/]

Kosmetologai dirbantys su Oda profesionalia kosmetika